Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Košarica 0

Dostava in plačila

DOSTAVA

Dostava poteka preko Pošte Slovenije. Predviden rok dostave naročenih izdelkov je 1-5 delovnih dni, vendar pošiljka ponavadi prispe na vaš naslov v roku dveh delovnih dni po oddaji na pošti. Ob sobotah, nedeljah ter praznikih pošiljk ne odpošiljamo. Strošek pakiranja in dostave po pošti je 1,5 €  za naročila po predplačilu oz. 3,5 € za naročila s plačilom po povzetju, ne glede na velikost in težo paketa. Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna.

NAČIN PLAČILA

Trgovina AromaStick omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu;
  • z nakazilom na račun podjetja Nejc Pantić s.p. po ponudbi/predračunu;
  • s kreditno kartico;
  • preko PayPal-a.

Naslov za plačilo z nakazilom

Prejemnik:
Nejc Pantić s.p. 
Blasov breg 5, 

1000 Ljubljana

Namen: številka vašega naročila

IBAN: SI56 0203 2369 6696 824

BIC: LJBASI2X

Pri plačilu preko UPN obrazca oziroma bančne transakcije, Paypal-a ali s kreditno kartico vam pošta pri prevzemu pošiljke ne bo zaračunala provizije, medtem ko za plačila po povzetju lahko nastanejo dodatni stroški. 

Možno plačilo po povzetju z gotovino ali po predračunu. Z gotovino ne poslujemo zato plačilo na sedežu podjetja ni mogoče. Ob prevzemu blaga kupec prejme račun. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na sedežu podjetja Nejc Pantić, s.p. in je kupcu vedno dostopna.

V primeru preklica naročila (glej Pogoji poslovanja) ali spremembe načina plačila s strani uporabnika nas o tem čimprej obvestite na info@aromastick.si