Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Košarica 0

Zakaj AromaStick in ne kar katerikoli drug inhalator?

Patent?

Kadar razlagam o prednostih AromaSticka v primerjavi z mnogimi drugimi inhalatorji, običajno pozabim omeniti patent, ki je sicer v smislu proizvodnje malenkost, ima za uporabnika super prednost!

To je embalaža, ki je sedaj že nekaj časa patentirana, na kar smo zelo ponosni :) No, pa povejte, ali upravičeno… Gre pa za tole zadevo.

Inhalatorji imajo običajno nosilec, ki je namočen v eterična olja, »prosto plavajoč« v sami embalaži inhalatorja. Če ga malo »potresete«, slišite in čutite, da se premika in »zaletava« v embalažo. To pomeni, da v času, ko inhalatorja ne uporabljate, leži na precejšnjem delu plastike. Eterična olja so precej močna snov in tako embalažo na nek način topijo… Kar pomeni, da po nekaj časa uporabe začnemo vdihavati tudi molekule plastike, kar pa zagotovo ni namen inhalatorja. No, pri AromaStick smo zato razvili drugačno obliko inhalatorja, ki nosilec »drži« na drugačen način in tako ne pride do stika s samim inhalatorjem in ta se ne začne »topiti«.

Je pa zato potreben tudi drugačen način polnjenja in je proizvodnja zato dražja. Ekološka eterična olja tudi zadevo podražijo.

ekološki certifikat aromastick

No, vse to pa so tudi odgovori na vprašanje »zakaj pa imajo na Tajskem inhalatorje po 1eur?«

Obenem tovrstni inhalatorji sploh ne vsebujejo pravih eteričnih olj, temveč umetne dišave, ki pogosto povzročajo tudi glavobole in slabosti.

Tega se pri AromaSticku ne gremo – četudi zato prodamo manj, vsaj vemo, da je naš izdelek kvaliteten <3Starejši posti Novejši posti