Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 30 €.
Košarica 0

Sprostitev z naravnimi inhalatorji Aromastick

aromastick aromaterapija

Sprostitev - nekaj, po čemer v tem hitrem tempu, hrepenimo skoraj vsi. Kako doseči boljše počutje, razpoloženje? Obenem si želimo, da bi sprostitev dosegli na naraven način, kajne? No, še dobro, da imamo AromaStick!

 

IMG_1011

Kvaliteta

 

»Deluje kot švicarska ura« pravimo izdelkom, ki odlično delujejo, saj je »narejeno v Švici« že od nekdaj znak kvalitete. Enako velja za AromaStick, saj vsebuje le najboljše – samo ekološko pridelana eterična olja in nič drugega! Ne le, da torej ne vsebujejo umetnih in škodljivih snovi, ampak je njihovo delovanje boljše. Sprostitev, here I come!

 

Vsak inhalator služi svojemu namenu - tako lahko vsak izbere tistega, ki ga potrebuje najbolj. Lahko uporabljamo tudi več različnih, saj so primerni za različne situacije. Njihova odličnost je obenem v tem, da so tako močne in učinkovite sestavine ujete v majhno, priročno zadevico, ki je totalno enostavna za uporabo: zavrtiš, vdihneš in uživaš! AromaStick inhalatorji so razdeljeni v 2 skupini – prva je specializirana za sprostitev uma in telesa, druga pa za dvig energije. Noro!

 

Pack za sprostitev

Ta skupina AromaSticka je namenjena zmanjšanju stresa, nervoze, zato je ta »sprostitev-pack« primeren za tiste, ki imajo stresne službe, nagajive otroke in sitne partnerje ;)

AromaStick Balance bo, kot že ime pove, poskrbelo za ravnovesje med umom in telesom, ki sta tako pomembno povezana. Na primer, če se fizično počutite dobro, a opažate, da imate »utrujene možgane«, eterična olja pomagajo, da se vzpostavi ravnovesje. Balance lahko zelo pomaga tudi v obratnem primeru, če smo torej fizično utrujeni, a psihično »živahni«.

 AromaStick Calm pomaga v situacijah, ko je pomembno, da ohranimo mirno kri, kar je v zahtevnih situacijah ključnega pomena, da stvari ne uidejo izpod nadzora – na primer, ko sostanovalec že stotič ni pokril wc školjke.

Moj najboljši prijatelj v situacijah, ko me hoče premagati stres, pa je AromaStick Relax. Z njim lažje sprejmem ovire, jih premagam in tako odpravim anksioznost. Prijateljica, ki se ukvarja z jogo in meditacijo, ga uporablja pred začetkom treninga. IMG_1044

 

 

 

Energijska bomba-pack

Po drugi strani ta zbirka AromaSticka prebudi naše telo in um, ko sta utrujena. Da so naši možgančki, ki morajo zmeraj delovati »na polno«, čimbolj zbrani, lahko uporabimo AromaStick Focus. Jaz ga imam najraje kadar moram prebrati kakšno pomembno stvar ali dogodek, ki je potreben veliko razmišljanja:)

Za dodatno stimulacijo in osvežitev uporabim AromaStick Refresh, ki mi prav pride tudi pozimi ob prehladih. 

Ostane pa nam še AromaStick Energy – ta prav pride čisto vsak dan, meni osebno najbolj takrat, ko je treba zvečer še kaj pospraviti po stanovanju, nekateri pa ga uporabljajo na treningih. In ja, imam zelo slabo vest, ker se nikakor ne spravim »športat« -.-

No, vidite, kako so uporabni? Napolnite svoje žepe in torbice z AromaStick še vi. Hvaležni jim boste – včasih pa tudi vaša okolica ;)



Starejši posti Novejši posti